Persondatapolitik og cookies

Marianne Søgård
Stresscoaching, psykoterapi og mindfulness
"Sommerfuglen"
Ølbyvej 26
7600  Struer

Ejes og drives af: Marianne Emiliye Danielle Søgård

Email: ms@mariannesoegaard.dk
Telefon nr.: 29490231

CVR nr.: 26957656
Bank: Spar Nord Holstebro

Jeg er stresscoach og instruktør i psykoterapi og mindfulness. Det vil med andre ord sige, at det vigtigste for mig er fysisk samvær og nærvær med mennesker.

Men for at jeg kan drive min passion for psykoterapi og mindfulness, som en forretning, efter nutidens normer og dansk lovgivning, så er jeg nødt til at anvende et minimum af digitale hjælpemidler.

Hvis du, efter at have læst nedenstående beskrivelse, er utryg ved min måde at håndtere dine personlige data på, vil jeg opfordre dig til at ringe til mig, så vi kan mødes personligt.

Herunder kan du læse hvad jeg bruger:

Persondata

Persondata i forbindelse med din henvendelse via
Kontaktformularen på min hjemmeside:

Når du indsender en kontaktformular registrerer du dit navn, dit telefonnummer og mailadresse, samt en besked om, hvad din henvendelse drejer sig om.

Når du udfylder og indsender en besked via kontaktformularen, giver du samtidig dit samtykke til, at jeg må kontakte dig med et svar.

Denne korrespondance opbevares i et sikkert e-mailprogram og vil, hvis det er relevant, ikke blive slettet, med mindre du selv henvender dig og anmoder om det.

 

Persondata i forbindelse med
Dit køb af forløb og retreats via Terapeut Booking:

Når du registrerer dig som kunde hos mig, via formularen i Terapeut Booking, registrerer du dit navn, din adresse, dit telefonnummer og mailadresse, samt hvilket forløb/retreat du ønsker at tilmelde dig. Du har også mulighed for at skrive en note.

Når du registrerer dig, giver du samtidig dit samtykke til, at jeg må opbevare disse data i det sikre Terapeut Booking system og til at jeg må udstede og sende dig en faktura, via e-mail, samt at jeg må opbevare en kopi af fakturaen i fysiske mapper i mindst 5 år, af hensyn til gældende dansk lov.

Dine data vil ikke blive ændret eller slettet, med mindre du selv, skriftligt, anmoder mig om at gøre det.

Formålet med at gemme dine data er af hensyn til statistik og hvis du kontakter mig igen, så skal vi ikke til at starte helt forfra.

Dine oplysninger vil ikke blive anvendt til andre formål og vil ikke blive videregivet til andre.

 

Persondata i forbindelse med
Dit køb af forløb og retreats via telefonisk henvendelse:

Hvis du ringer og tilmelder dig et forløb eller et retreat, så går jeg efterfølgende ind i Terapeut Booking og registrerer de samme data, som du selv ville have gjort, hvis du havde valgt at tilmelde dig online.

Herefter gælder samme regler, som hvis du selv havde registreret dig via Terapeut Booking.

 

Persondata i forbindelse med
E-mail korrespondance:

Jeg anvender Microsoft og jeg hverken printer eller sletter relevant data herfra, med mindre du selv, skriftligt, anmoder mig om det.

Jeg gemmer relevant korrespondance for at kunne yde dig den bedste hjælp.

 

Persondata i forbindelse med
Facebook:

Jeg har en offentligt tilgængelig Facebook profil, for alle. Hvis du kommenterer på mine opslag på den offentlige profil, så anser jeg det som dit samtykke til, at offentligheden må se det, og jeg vil ikke slette det, med mindre det er af krænkende karakter, eller hvis du selv, skriftligt anmoder mig om at slette det.

Jeg har en lukket gruppe på Facebook, som alle interesserede kan tilmelde sig. Hvis du tilmelder dig min lukkede Facebook gruppe, så anser jeg det som dit samtykke til, at de øvrige medlemmer af gruppen må se det, og jeg vil ikke slette det, med mindre det er af krænkende karakter, eller hvis du selv, skriftligt anmoder mig om at slette det.

Jeg har flere hemmelige grupper på Facebook, som kun udvalgte klienter har adgang til. Disse grupper opretter jeg til helt specifikke hold, hvor jeg deler beskrivelser af programmer og hjemmeøvelser, med kun disse deltagere. Hvis du tilmelder dig en af mine hemmelige Facebook grupper, så anser jeg det som dit samtykke til, at de øvrige medlemmer af den hemmelige gruppe må se din profil og eventuelle kommentarer, og jeg vil ikke slette det, med mindre det er af krænkende karakter, eller hvis du selv, skriftligt anmoder mig om at slette det. Hvis du er medlem af en af mine hemmelige grupper, må du ikke dele indholdet med andre udenfor gruppen. En sådan overtrædelse vil medføre, at jeg sletter dig af gruppen.

 

Min cookiepolitik på min hjemmeside:

Jeg vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med informationer. For at det kan lade sig gøre anvender den cookies.

 

Persondata iøvrigt:

Er der persondata, som du mener er urigtige eller som du ønsker, at jeg skal slette er du altid velkommen til at kontakte mig.

Foruden de ovennævnte dataopsamlere fører jeg ingen arkiver eller kunderegistre, hverken digitalt eller fysisk. Jeg er sammen med mine klienter i nuet, med mindfulness.

 

Senest opdateret maj 2018. 

Mindfulness når det passer dig...

Jeg tilbyder individuelle forløb og forløb for hold i mindfulness og særskilte forløb i blide yogastræk. Jeg tilbyder formiddagshold, såvel som hold i de tidlige aftentimer og i weekender...